Oprettet 7. maj 2024

Labrador retriever, hvalpe, 4 uger , salgklar 7. juni 2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 10.000. kr.
Placering
Placering
3450 Allerød



Annoncebeskrivelse

Vi har 3 skønne hanner til salg. Hvalpene er ud af sunde avlslinjer og er avlet efter DKK's avlsanbefalinger. Dette indebærer bl. a. røntgen for AD og HD samt øjenlysning. Desuden har de genetisk frihed for en række andre lidelser. Moderen er Drumbeat Flashdance og faderen A Sense of Pleasure's Rasputin. Vi har kun været på en enkelt udstilling med moderen, men hendes aner har en lang række præmier ligesom faderen til hvalpene er højt præmieret. Desuden har moderen bestået brugsprøve. Hvalpene er også annonceret på hvalpelisten labrador og på købhund. dk. Hvalpene er et stueopdræt og vi har været sammen med dem døgnet rundt i de første uger. Det er en fornøjelse at følge dem så tæt. De vil stadig være omdrejningspunktet herhjemme. De er meget vant til at være i hænder (også børn) og søger kontakt og vil lege. Daglige lyde som hårtørrer, støvsuger, græsslåning, boremaskine med meget mere bliver de vænnet til. De er meget nysgerrige, når de bliver introduceret for nye ting. De vil få flere oplevelser efterhånden som de bliver ældre. De vil desuden være påbegyndt renlighedstræning.
Hvalpene har de bedste forudsætninger for god sundhed, for at blive fantastiske familie hunde, men også kunne bruges til udstilling, spor eller jagt.
Hvalpene har fået ormekur, er blevet chippet, sundhedstjekket og vaccineret inden de er 8 uger gamle.
I er meget velkomne til at komme og hilse på hvalpene og moderen. Eller at ringe og stille spørgsmål. Bor man langt væk, kan man følge hvalpene på en lukket facebookgruppe, hvis gensidig interesse viser sig. Vi forbeholder os ret til at afvise købere, der ikke kan byde hvalpene de rette forhold.

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;