Oprettet 8. maj 2024

Keeshond, hvalpe, 3 uger

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 15.000. kr.
Placering
Placering
8700 Horsens



Annoncebeskrivelse

Allie er 3,5 år og det er hendes første kuld hvalpe. Kenzo er 5 år og skal være far for første gang ??. Allie bor i Lund ved Horsens i vores familie hvor vi er far Joakim mor Kristina. Vi har Frederikke på 12 år og Sebastian på 9 år
Vi har ved siden af Keeshond Oline på snart 11 år.
Vi har i efteråret 2023 fået Golden Retriever Lucky.
Vi elsker hunde og nyder at have dem i familien og at se er en del af vores hverdag, weekender og ferier. Vi går til hundetræning med hundene og ser det som vigtigt i hundeopdræt at få hvalpe godt socialiseret og lært at gå tur, komme når man kalder, acceptere pote/negleklip mv.
Hvalpene vokser op i huset sammen med os i alle dagligdagens lyde. Allie (Djingo's Kees Allie) har HD-status: B og AD-status: 0
Kenzo (Wenkje's U Are My Kenzo) har HD-status: B og AD-status: 0. Kenzo har været en del på udstilling og er Juniorchampion og dansk champion ??
Kenzo bor hos mor Anne-Marie og far Jens-Peter og er ‘møg forkælet’ ??. Allie har ikke været på udstilling men har i eksteriørbedømmelse fået Excellent ??. Følg os gerne på. [LINK FJERNET]. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra når de er 8 uger (12/6).

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;